Bij Cosmetisch instituut IJsselstein bieden wij u een uniek all-in concept waarbij diverse beautywerelden samenkomen. Zo bieden wij niet alleen de puurste vorm van ontspanning aan tijdens onze wellness behandelingen, we behalen ook de hoogst haalbare resultaten als het gaat om huidverbetering.

In ons instituut halen we de beste versie van u naar boven.
We nemen graag de tijd om samen een behandel- en verzorgingsprogramma op maat te maken.
Of het nu gaat om uw huid, de perfecte nagels, een stukje ontspanning of de mooiste wenkbrauwen.

Uw wensen zijn ons uitgangspunt!


Maaike:

Maaike van den Berg, hét nieuwe gezicht achter Cosmetisch instituut IJsselstein. Als mama van een prachtige dochter, en onlangs 32 geworden, is Maaike altijd op zoek naar mogelijkheden en manieren haar dromen te verwezenlijken. Ooit begon ze als een van de jongst reizende beauty consultants bij merken als Clarins, Kanebo en Thierry Mugler.

Door altijd gericht te zijn op ontwikkeling, kansen en resultaat, is ze een aantal jaren werkzaam geweest als accountmanager bij een van de grootste cosmetica distribiteurs van Nederland. Sales en marketing zit in haar bloed, evenals het organiseren en plannen in de breedste zin van het woord. Haar creativiteit is oneindig en mocht je haar tegen het lijf lopen, haar positieve houding werkt aanstekelijk!

Maaike streeft er in hoge mate naar om haar dromen te verwezenlijken.

Maaike’s ultieme tip? If you can dream it, you can do it!

Mirjam:

Mirjam Geutjes, al ruim 11 jaar het vaste gezicht achter Cosmetisch instituut IJsselstein. Mirjam is getrouwd, heeft 2 kinderen en inmiddels oma van 4 prachtige kleinkinderen. De passie voor het beauty vak is 15 jaar geleden begonnen, omdat het veel voldoening geeft mensen weer een ontspannen en mooi gevoel te geven. Heeft u moeite met zichtzelf op te maken? Of wilt u er simpelweg altijd goed uitzien? Dan is Mirjam onze permanente make-up specialiste uw perfecte match!

Mirjams ultieme beautytip? Naast natuurlijk uw huid optimaal te verzorgen, is veel lachen en genoeg ontspannen, het beste natuurlijke recept voor het goed en jong houden van lichaam en geest!

Shannon:

Shannon timmer, het jongste gezicht bij Cosmetisch instituut IJsselstein. Woont sinds begin 2021 in IJsselstein en heeft zo haar weg naar ons instituut gevonden. Haar passie voor huid & beauty begon 10 jaar geleden en heeft ertoe geleid dat zij is afgestudeerd als allround schoonheidsspecialiste. Het overdragen van haar kennis én klanten in de watten leggen geven haar veel energie en voldoening. Haar interesses liggen vooral bij huidverbeterende behandelingen door de fantastische resultaten die hiermee bereikt kunnen worden.

Shannon’s ultieme beautytip? Vaak vergeten we in ons drukke leven tijd voor onszelf vrij te maken, en dit kunt u merken aan uw huid. Gun uzelf ook thuis de optimale huidverzorging om hier later profijt van te hebben. Het dagelijks gebruiken van een zonbescherming factor 30 of 50 is de ultieme verzorging tegen huidveroudering en pigmentatie.

Joyce:

Joyce Groenendijk, een nieuw gezicht bij Cosmetisch instituut IJsselstein. Joyce woont in de Meern, is 34 jaar oud en heeft buiten haar werk een grote passie voor haar paard. Joyce is een zeer energiek persoon, is altijd vrolijk en haar motto is een dag niet gelachen is een dag niet geleefd.

Joyce versterkt ons team als schoonheidsspecialiste, cosmetische pedicure, nagelstyliste en visagiste. Verder leert ze momenteel door voor nieuwe specialisaties zoals acné, huidverbeterende massages en diverse ontharingstechnieken.

Joyce’s ultime beautytip? Hoe laat de avond ook eindigt, reinig uw huid altijd voor het slapen gaan!