Power Hyaluronic treatment

Een vochtregulerende behandeling op basis van hyaluronzuur. Deze krachtige vochtbinder herstelt de natuurlijke vochtgraad van de huid en maakt de huid met (droogte) lijntjes en rimpeltjes weer comfortabel en volumineus. Deze behandeling is geschikt voor elk huidtype en verbetert de algehele huidconditie. De huid voelt soepel en glad aan en verkrijgt een vitale en gezonde uitstraling.

60 minuten – € 82,50

Power C+ treatment

Behandeling die zich richt op het neutraliseren van vrije radicalen en het verhelderen van de teint. Vitamine C, bekend als krachtige antioxidant, stimuleert de celstofwisseling en de collageenproductie. De huidteint wordt helder, gelijkmatig en egaal. Deze verkwikkende behandeling geeft een boost aan de doffe, vermoeide en door de zon aangedane huid.

60 minuten – € 75,50

Eternal treatment

Deze intensief regenererende behandeling biedt een buitengewoon verjongend effect en stelt huidver- oudering uit. Het plantaardige levenselixer met grote herstellende werking voedt en revitaliseert de opperhuid en zet aan tot celvernieuwing en aanmaak van collageen.

75 minuten – € 82,50

Global Lift treatment

Behandeling geschikt voor de rijpe huid ter bestrijding van de globale huidveroudering. De huid van het gelaat, kaak- contour en hals wordt verstevigd, het volume hersteld en de verslapping van de onderkin verzacht.

75 minuten – € 91,00

Corrective treatment

Een uitermate doeltreffende antirimpel behandeling die diepe rimpels en tevens mimische lijntjes egaliseert. De huidopvullende en spierontspannende bestanddelen maken de huid glad, zacht, egaal en jeugdig.

75 minuten – € 95,50

Timeless Prodigy treatment

Luxe en wetenschap smelten samen bij de behandeling van deze effectieve anti aging lijn, samengesteld uit 25 pure ingrediënten zoals witte truffel en roos stamcellen.

90 minuten – € 154,50

Hyaluronic Eye treatment

Tijdens deze ontspannende en verkoelende oogbehandeling wordt de conditie van de oogcontouren én de wimpers verbeterd. De microcirculatie en lymfe worden gestimuleerd, welke zorgen voor een heldere oogopslag.

20 minuten – € 39,50