Wij ondersteunen cosmetische geneeskunde, mits het gebeurt door een ervaren arts die precies weet waar hij of zij mee bezig is. Onze Cosmetisch arts heeft haar Geneeskunde opleiding voltooid aan de Universiteit van Amsterdam. Tijdens haar opleiding heeft zij diverse klinische stages doorlopen binnen de chirurgie, zowel in Nederland als daarbuiten. Wetenschappelijke ervaring heeft zij opgedaan met onderzoek op de intensive care.

Ze heeft altijd al een grote passie gehad voor skincare en alles wat daarbij komt kijken. De cosmetische geneeskunde was voor haar daarmee een logische vervolgstap. Na haar opleiding heeft zij daarom internationaal trainingen gevolgd en diverse experts in de cosmetische geneeskunde mogen schaduwen.

Dokter Dietske van kliniek Dr. Robert benaderd je esthetische wensen met zorg en aandacht en streeft naar verbetering en behoud van eigen karakteristieke trekken. En met haar kennis van skincare, werkt zij graag samen met jou naar een duurzame verjonging van het gelaat.

Wil je een afspraak maken voor een behandeling of een gratis en vrijblijvend consult? Neem gerust contact met ons op.