Hydropeptide :

Hydropeptide is uniek! Het is een Amerikaans merk én marktleider in anti-aging huidverzorging, dankzij het gebruik van meer dan 60 verschillende peptiden op klinische niveaus. Het merk is zeer effectief tegen rimpels, pigmentvlekken én verslappingen met als gevolg dat je na één behandeling al het ‘wauw’ effect bereikt!

Met maar liefst 16 verschillende behandelingen, maken wij de beste keuze voor uw huid.

Bekijk de behandelingen

PCA:

Het Amerikaanse merk PCA staat internationaal bekend voor het oplossen van huidproblemen door middel van luxe peelings die op zeer korte termijn maximaal resultaat geven. PCA biedt slimme oplossingen voor huidproblemen zoals acne, rosacea, hyperpigmentatie en huidveroudering. Het is daarom ook een vereiste dat deze effectieve behandelingen op de juiste manier worden ingezet.

Bekijk de behandelingen

Darphin:

Darphin is een professioneel en plantaardig huidverzorgingsmerk uit Parijs. Het merk hanteert een filosofie van hoogwaardige, persoonsgerichte huidverzorging. Met gebruikmaking van effectieve werkstoffen uit de natuur, innovatieve formules en aangename texturen, worden verzorging en behandeling steeds optimaal afgestemd op de huidconditie.

Bekijk de behandelingen

Skeyndor:

Het Spaanse merk Skeyndor staat voor wetenschap, innovatie, betrouwbaarheid en elegantie. Met een eigen laboratorium en fabriek is Skeyndor continu bezig met de nieuwste technologische ontwikkelingen en blijven zij innoveren. Skeyndor heeft een uitgebreid productassortiment en een ruim aanbod aan salonbehandelingen van een uitstekende kwaliteit.

Bekijk de behandelingen

Pupa Milano:

Pupa Milano is een trendy make-up merk dat altijd inspeelt op de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van fashion en beauty. Het is een dynamisch merk met een sterke persoonlijkheid en een unieke identiteit dat wereldwijd wordt herkend. Met Pupa kan iedereen een geschikte make-up look creëren. Van gedistingeerd tot super trendy, voor de jeugdige consument en voor de zakenvrouw.

Pupa biedt een groot assortiment (aan) met diverse innovatieve en kleurrijke producten die voor iedereen geschikt zijn.

Scrub&Rub:

Scrub & Rub gelooft dat de huid van het lichaam het beste verzorgd kan worden met al het pure en goede van de natuur. Daarom zijn alle producten van Scrub & Rub parabeenvrij. Alleen de beste én meest natuurlijke ingrediënten worden gebruikt zoals pure Dode Zee zout, natuurlijke cacaoboter en voedende amandelolie. In combinatie met essentiële oliën van de hoogste kwaliteit ontstaan de heerlijkste geuren.